۹۰/۱۶
۱۴۰/۴۶
۱۴۹/۰
۱۴۹/۰
۱۰۴/۰-
۳۰۳/۱
۰۶۸/۰
فرض صفر و فرض مقابل آزمون نرمالیتی به صورت زیر است:
توزیع داده ها (بازده غیرعادی) نرمال است : H0
توزیع داده ها (بازده غیرعادی) نرمال نیست : H1
جهت آزمون فرض بالا از آزمون کلموگروف ـ اسمیرنوف استفاده شده است. در این آزمون هر گاه سطح معناداری کمتر از ۵% باشد فرض صفر در سطح ۹۵% اطمینان رد می شود؛ بر اساس مقادیر ارائه شده (جدول۳ـ ۴ ) از انجایی که مقادیر سطح معناداری، برای بازده غیرعادی در دو مقطع زمانی در مدل بیشتر از ۵% است (۵% Sig> یا P – Value ) ، بنابراین فرض صفر یعنی نرمال بودن متغیرها رد نمی شود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۶ـ ۴خلاصه تجزیه و تحلیل فرضیه ها به تفکیک
۱ـ ۶ـ۴تجزیه و تحلیل و آزمون فرضیه اصلی اول:
فرضیه اول: «بین خطای پیش بینی سود هر سهم و بازده غیرعادی سهام در سال ورود به بازار سرمایه رابطه وجود دارد.»
این فرضیه به صورت فرضیه های آماری ذیل ارائه میگردد:
همبستگی معناداری بین خطای پیش بینی سود هر سهم و بازده غیرعادی در سال ورود به بازار سرمایه وجود ندارد. ۰ = ρ :H0
همبستگی معناداری بین خطای پیش بینی سود هر سهم و بازده غیرعادی در سال ورود به بازار سرمایه وجود دارد. H1: ρ ≠ ۰
جدول (۴ـ ۴): ضریب همبستگی، ضریب تعیین تعدیل شده و آزمون دوربین ـ واتسون بین دو متغیر خطای پیش بینی سود هر سهم و بازده عادی در سال ورود به بازار سرمایه
مدل
ضریب همبستگی
ضریب تعیین
ضریب تعیین تعدیل شده
خطای معیار تخمین
دوربین ـ واتسون
سطح معنی داری
۱
۳۴۵/۰
۱۱۹/۰
۱۰۸/۰
۷۳۷۷۵/۵۹
۵۶۷/۱
۰۰۲/ ۰
طبق جدول شماره (۴ ـ ۴) ضریب همبستگی پیرسون بین دو متغیر خطای پیش بینی سود هر سهم و بازده غیرعادی ۳۴۵/۰ است. این عدد در سطح خطای ۵% رابطه معنیداری را بین دو متغیر خطای پیش بینی سود هر سهم و بازده غیرعادی نشان میدهد. با توجه به خروجیهای نرم افزار SPSS ؛ جداول نشان میدهد، از آن جا که sig کمتر از ۵% است، فرض H0 در سطح خطای پنج درصد رد می شود و وجود همبستگی بین این دو متغیر تأیید می شود. هم چنین ضریب تعیین تعدیل شده محاسبه شده نیز عدد ۱۰۸/۰ را نشان میدهد که برازش پایینی را از تغییرات متغیر بازده غیرعادی توسط متغیر خطای پیش بینی سود هر سهم ارائه می کند. درواقع ضریب تعیین تعدیل شده نشان می دهد که متغیرخطای پیش بینی سود، ۸/۱۰% از تغییرات متغیر بازده غیرعادی را تبیین می کند.
یکی از مفروضات رگرسیون استقلال خطاهاست؛ در صورتی که فرضیه استقلال خطاها رد شود و خطاها با یکدیگر همبستگی داشته باشند، امکان استفاده از رگرسیون وجود ندارد. آماره